Facebook i Instagram predstavljaju važne online prostore za svaku preduzetnicu i preduzetnika ili vlasnicu i vlasnika malog kreativnog brenda u kojima se plasiraju proizvodi i usluge.

Sa pravilnim pristupom i korišćenjem različitih mogućnosti na Facebooku i Instagramu vaši kreativni proizvodi ili usluge ne samo da će postati vidljivije, već i će se i više prodavati.

Upravo zato sam za sve kreativne preduzetnike i zanatlije pripremila PRAKTIČNU E-KNJIGU Osnove Facebooka i Instagrama za kreativno preduzetništvo.

Osnove digitalnog marketinga u e-knjizi
  • U ovoj e-knjizi proći ćemo kroz sve što treba da znate o osnovama digitalnog marketinga, odnosno Facebooku i Instagramu za mali biznis: od osnova do naprednijih strategija koje će vam pomoći da dobijete pažnju koji vaš brend zaslužuje.
  • E-knjiga ujedno nudi i savete kako da komunicirate sa svojom zajednicom na ovim društvenim mrežama, kako da od nje pravite (potencijalne) kupce i klijente i kako da ih inspirišete da budu aktivniji na profilima vaših kreativnih biznisa i „naterate“ algoritam da vas zavoli.
  • Takođete ćete naučiti i kako da pripremite objave na platformi Canva i kako da kombinujete različite fontove u objavama na društvenim mrežama koje privlače pažnju.
  • U ovoj e-knjizi se nalaze i primeri tekstova za objave i fotografija, a kao super alat dobijate i primer mesečnog plana objava na Facebooku i Instagramu.
  • Važan deo ove e-knjige jesu saveti za kvalitetno online pisanje i još poneki tips & tricks.

Na kraju ove e-knjige bićete spremni da preuzmete sve korake za uspešan nastup vašeg kreativnog brenda na Facebooku i Instagramu.

Zvuči dobro? Hajdemo u akciju!

CENA: 30 evra / letnji popust 15 evra

ŽELIM DA KUPIM E-KNJIGU!

Za više informacija mi pišite na info@vdvmediaconsulting.com.