Dobrodošli na portal „VDV MEDIA“. Korišćenjem bilo kog dela „VDV MEDIA“ portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem „VDV MEDIA“ portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo „VDV MEDIA“ portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj objavljen na „„VDV MEDIA“ portalu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka „VDV MEDIA“ portala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu „VDV MEDIA“ portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na „VDV MEDIA“ portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI

„VDV MEDIA“ sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje „VDV MEDIA“ portala koristite na vlastitu odgovornost i „VDV MEDIA“se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

„VDV MEDIA“ portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. „VDV MEDIA“ portal nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Pristup „VDV MEDIA“ portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

„VDV MEDIA““ može registrovanim korisnicima povremeno poslati obaveštenja „VDV MEDIA“ portala i sponzora.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

„VDV MEDIA“ portal poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca, s tim da „VDV MEDIA“ portal može koristiti podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke obezbeđene od strane posetilaca ili korisnika kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu ovih podataka „VDV MEDIA“ portal dolazi do saznjanja koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Podaci o korisnicima mogu uključivati i informacije koje se mogu individualno identifikovati u odnosu na određeno lice (IP adresa), kao i zbirne informacije o korisnicima.

„VDV MEDIA“ portal obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika davati odnosno distribuirati, trećim licima, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

PRAVILA KOMENTARISANJA

„VDV MEDIA“ zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni i nema obavezu obrazlaganja odluka s tim u vezi.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na kontakt stranici „VDV MEDIA“ portala.

Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije „VDV MEDIA“ portala.

 IZMENE USLOVA KORIŠĆENJA

„VDV MEDIA“ zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama „VDV MEDIA“ portal može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na „VDV MEDIA“ portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.