Zdravo!

Ja sam Vladimira Dorčova Valtner, medijska konsultantkinja, novinarka i, ponekad, menadžerka društvenih mreža.

VDV MEDIA je moja agencija za konsalting i menadžment u medijima, koju sam osnovala 2018. godine, jer sam uvek volela izazove. A preduzetništvo je pre svega to. Izazov. Ujedno sam osnivačica i odgovorna urednica dvojjezičkog portala Storyteller.

Ako na vašem (medijskom) putu tražite mentorku i konsultankinju koja će biti vaša podrška u osnivanju i razvoju online medija, medijske preduzetničke priče, razvoju newslettera, i pre svega, izgradnji angažovane i lojalne zajednice (jer bez nje novinarski, pa ni preduzetnički rad nema smisla), na pravom ste mestu.

Svaki moj mentorski program i svaka moja konsultacija jeste krojena po vašoj meri, po meri vašeg medija i vaše organizacije. (Zato i nećete naći cenovnik na mom sajtu, već me za više informacija i predlog saradnje kontaktirajte putem maila.)

VDV MEDIA (VDV je akronim mog imena i prezimena, jer, priznaćete, imam predugačko ime, a prezime još duže :-)) pruža podršku u razvoju vaših medijiskih i komunikacionih strategija i to putem sledećih usluga:

  • konsultacije i mentorski programi na temu izgradnje angažovane zajednice,
  • konsultacije, mentorski programi i radionice iz oblasti osnivanja i razvoja online medija,
  • konsultacije i mentorski programi iz oblasti razvoja newslettera,
  • online i email kursevi,
  • vođenje naloga na društvenim mrežama, sa fokusom na Linkedin (copywriting, kreiranje grafika i video sadržaja) i
  • izrada sajtova.

ZA KOGA SU MOJE USLUGE 

VDV MEDIA  je agencija specijalizovana za online medije, manjinske medije,  preduzetnike, nevladine organizacije i profesionalce koji svoje priče i poruke dele u online svetu.

ZAKAŽITE 15-MINUTNU BESPLATNU KONSULTACIJU